Velkommen til Øens Spisested
Lokal mad baseret på sæsonbetonede råvarer fra Amager
Hos Øens Spisested har vi fokus på de helt lokale og sæsonbetonede råvarer - så er du til
skrubber fra dagens fangst i Sundet, græskar fra Dragør, urter fra Amager Fælled og vildt skudt af den lokale husjæger,
er Øens Spisested det helt rette sted for dig!
Tirsdage og onsdage inviterer vi til madklub for alle.
Torsdag til søndag har I mulighed for at prøve vores menuer ‘Øen Rundt’ eller ‘Øen Halv Rundt’.
Reserver dit bord HER.
Vi er flyttet i nye lokaler på Holmbladsgade 70E, nu med vin- og ølbar, udendørsområde og orangeri.
Menuer
Vores menuer består primært af lokale råvarer, jagt og fiskeri.
Vi laver alt fra bunden og går op i at bruge hele dyret, fisken og grøntsagerne.
Derfor skifter vores menuer også ofte og til tider dagligt.
Her kan I se bud på, hvordan vores menuer kan se ud:
OM OS
Lokalt
Holmbladsgade er ikke bare en adresse for os.
Vi samarbejder med lokale foreninger og inviterer lokale personligheder til at dele deres fortællinger hos os.
Vores spisested skal gerne være et mødested for områdets beboere.
Holmbladsgade har en lang og broget historie, som vi gerne vil være med til at holde i live.
Rundt omkring i restauranten kan I finde borde, der er brændemærket med visuelle fortællinger af
300 års amagerkansk historie skabt af den nu afdøde kunstner, Rama King Nash.
Her kan I gå på opdagelse i historier fra Holmbladsgade og Amager generelt - bl.a. historier om Lorteøen, Danmarks første flyveplads,
Amager Strandpark som industrikvarter og Amagers gamle henrettelsesplads.
Kulturelt
Mad går fint i samspil med andre kunstformer. Derfor afholder vi kulturarrangementer, hvor vi tilrettelægger en særlig menu som akkompagnement til alt fra sport og poesi til musik og film.
Lokale og sæsonbetonede råvarer
BISTRO
På første sal har vi vores bistro, hvor vi serverer velkomponerede retter, som afspejler sæsonens råvarer. Vi går meget op i at anvende så mange lokale råvarer i vores køkken som muligt. Amager er den mest befolkningsrige ø i DK, og gemmer samtidig på et stort og unikt madkammer og en gastronomisk historie, der rækker tilbage til landbrugstraditioner og industritidens frembrud i 1700 tallet.
Vi laver det hele fra bunden og får vores fisk fra Øresund fra de lokale fiskere. Vi har også en lokal sanker, Christel, der sanker urter til os på Amager.
SMØRREBRØD
I weekenden har vi smørrebrød i stueetagen lavet på lokale råvarer med et hertil bredt udvalg af spændende øl.
Det sker på Øens Spisested
Kulturprogram
Selskaber
Selskaber
Skal du giftes, holde konfirmation eller måske en rund fødselsdag? Så lad Øens Spisested danne rammen om den store dag i vores lokaler på Holmbladsgade 70E. Mindst 25 kuverter hvis man vil booke vores restaurant på 1. sal til et selskab (der er plads til 40 personer).
Vi sørger for god mad, drikkevarer og en god stemning. Kontakt os hvis du har spørgsmål.
Åbningstider og kontakt
Kig forbi og ring endelig, hvis du har spørgsmål.
Adresse
Åbningstider
Tirsdag - onsdag: 17.30 - 22.00
Torsdag - lørdag: 17.30 - 24.00
Søndag: Lukket med mindre arrangement afholdes holdes