Lokale råvarer og sæsonens bedste ingredienser
Vi bruger kun de bedste råvarer, som vi henter fra nærliggende farvande og marker. Hos os får I fisk og skaldyr frisk fra dagens fangst i Sundet, grøntsager dyrket i St. Magleby, urter fra Amager, og vildt nedlagt af lokale jægere.
Derfor skifter vores menuer ofte og til tider dagligt.
Tirsdag til og med lørdag kan I nyde vores menuer 'Øen Rundt' og 'Øen Halv Rundt'
Ønskes retter eller menuer pescetarisk, kan det skrives i bookingen, I kan give os et kald eller sende en mail.
I kan her se bud på, hvordan menuerne kan se ud:
![](https://oeensspisested.dk/wp-content/uploads/2024/05/Oeen-Rundt-600-kr.-per-pers.-724x1024.png)
![](https://oeensspisested.dk/wp-content/uploads/2024/05/Oeen-Rundt-600-kr.-per-pers.-1-724x1024.png)