Selskabsmenuer

Nedenfor kan I finde vores faste retter, som man kan vælge imellem. Vi anbefaler 4 serveringer eller derover. Menuerne kan bestilles til Øens Spisested eller ud af huset. 

Levering inklusiv opsætning 800kr. Tjener ud af huset; 200 kr. pr. time.

Snacks & velkomstdrink (80 kr. pr. person)

  • Trøffelpopcorn 
  • Kartoffelpandekage - torskeceviche - friske urter
  • Sprængt and - sprødt - estragon 

Menu (1 servering 95 kr., 4 serveringer 250 kr., 6 serveringer 315 kr., 7 serveringer 325 kr.)

  • Multe - stikkelsbær - mandler
  • Makrel - hyben - tomat
  • Torskemosaik - musling - fløde
  • Fiskefrikadelle - citronmayo - agurk
  • Færøsk laks - avocado - rygeost
  • Svampetoast af vilde svampe  
  • Artiskok - citron - aïoli
  • Artiskok - urter - hollandaise
  • Skum på Gruyère - persillerod - syltet botana løg
  • Krebinet - kantarel - pastinak
  • Rødbede - lado - croutoner 
  • Konfiteret kylling - hjertesalat - syltet rabarber 
  • Andehjerte - blomkål - trøffel
  • Sikrogn - vaffel - persille
  • Kalvebrissel - babymajs - sauce
  • Nye selleri - røget æg - svampesauce
  • Oksetatar - hestebønner - syltede svampe

Desserter

  • Råmæksost - maltknækbrød - hybenkompot 
  • Vaffel - sensommerbær - römme (creme fraiche)
  • Gammeldags rødgrød
  • Petit four

Brunch menu (245 kr. pr. person)

  • Rabarber-vanilje-hindbær marmelade
  • Boller m. birkes
  • Yngves leverpostej
  • Persillerullepølse - ristede løg - røget æggecreme
  • Røget laks - melon 
  • Konfiteret kylling - hjertesalat - peberrodscreme - syltet rabarber
  • Svampemayo m. purløg
  • Spejlæg - friteret persille - kartoffelchips
  • Kage 

Serveres m knækbrød, rugbrød og surdejsbrød, forskellige dressinger, juice, the og kaffe samt isvand. Retterne serveres løbende.

Menu a la Family style (295 kr. pr. person) 

Forret:

  • Vælg  1 x ret fra 'menu' (se øverst)

Hovedret:

  • Frilandskylling tilberedt på tre måder
  • Bagt torsk fra Øresund m. friteret kapers og citron
  • Langtidsstegt okseculotte m. rosmarin og timian

Hertil fem salater efter årstiderne, eksempelvis:

  • Broccoli - soya - hvidløg
  • Melon - feta - rødløg - persille
  • Sorte bønner - majs - forårsløg
  • Kartofler - løvstikkepesto
  • Pocherede lammefjordsgrøntsager m. honning og birkes 

Serveres med røget æggecreme, hybenvinaigrette, svampemayo m. purløg samt en cremet hønsesauce

Dessert:

  • Vælg 1 x dessert fra 'menu' (se øverst)

Møde menu (ink. lokaleleje af spisestue m projekter, anlæg og tavle)

  • Morgenmad (150 kr. pr. person)
  • Frokost (1 ret pr. person 170, 2 retter 210 kr. pr. person) 

Gennem hele dagen serveres der kaffe, the og isvand samt frugt. Maden bliver serveret igennem dagen i spisestuen, hvor mødet afholdes. I lokalet er der adgang til projekter, anlæg samt kridt tavle.  

Børnefødselsdag (160kr. pr person) 

  • Amager Cowboytoast
  • Sliders m røget laks
  • Frugt og grøntsags stænger
  • Gulerodskage
  • Saftevand, kaffe, the og vand