Selskabsmenuer

Selskabsmenu

Levering inklusiv opsætning 800 kr. Man kan også få en tjener ud af huset til 200 kr. pr. time.

Snacks & velkomstdrink (80,- pr. person)

  • Tre snacks a la Yngve samt bobler

Menu (3 retter: 265,-, 4 retter: 300,-, 5 retter: 350,-, 6 retter: 400,-)

Forret/mellemret 

  • Hvide asparges med hummermousiline og perleløg (fra primo april)
  • Krabbepannacota med citroncreme og urter
  • Forårsporrer fra Møn, havgus og kærner
  • Øresundstorsk, æg, salat, sprødt
  • Grønne asparges, færøsk laks, peberrod syrnet fløde (fra primo april)
  • Rådyrtatar, grønne enebær æggeblomme, brøndkarse (fra 15. maj)

Hovedret

  • Dansk lam, karameliseret hvidløg, citrontimian, nyopgravet grønt 
  • Frilandskylling tilberedt på to måder, syltede kantareller, glaserede ærter 
  • Mørbrad i bindefars vendt i glace, urter, citronskal, ventreche, pocherede gulerødder
  • Helstegt havtaske, muslingeconsommé m persille, ærtepuré, nye kartofler m løvstikke (+75)

Dessert

  • Farmors nøddekurv med iscreme og hindbærkompot
  • Citrontærte, blåbær, mangoparfait
  • Rabarbermazarinkage med vanilieparfait  
  • Chokoladeganache, lakridssyltede blommer, hindbærsorbet, marengs
  • Udvalg af råmælksost, knækbrød, hybencreme, honningglaserede nødder

Brunch menu (245,- pr. person)

  • Rabarber-vanilje-hindbær marmelade
  • Boller m. birkes
  • Yngves leverpostej
  • Persillerullepølse - ristede løg - røget æggecreme
  • Røget laks - melon 
  • Konfiteret kylling - hjertesalat - peberrodscreme - syltet rabarber
  • Svampemayo m. purløg
  • Spejlæg - friteret persille - kartoffelchips
  • Kage 

Serveres m knækbrød, rugbrød og surdejsbrød, forskellige dressinger, juice, the og kaffe samt isvand. Retterne serveres løbende.

Menu a la Family style (295,- pr. person) 

Forret:

  • Vælg  1 x ret fra 'menu' (se øverst)

Hovedret:

  • Frilandskylling tilberedt på tre måder
  • Bagt torsk fra Øresund m. friteret kapers og citron
  • Langtidsstegt okseculotte m. rosmarin og timian

Hertil fem salater efter årstiderne, eksempelvis:

  • Broccoli - soya - hvidløg
  • Melon - feta - rødløg - persille
  • Sorte bønner - majs - forårsløg
  • Kartofler - løvstikkepesto
  • Pocherede lammefjordsgrøntsager m. honning og birkes 

Serveres med røget æggecreme, hybenvinaigrette, svampemayo m. purløg samt en cremet hønsesauce

Dessert:

  • Vælg 1 x dessert fra 'menu' (se øverst)

Møde menu (ink. lokaleleje af spisestue m projekter, anlæg og tavle)

  • Morgenmad (150,- pr. person)
  • Frokost (1 ret pr. person 170,-, 2 retter 210,- pr. person) 

Gennem hele dagen serveres der kaffe, the og isvand samt frugt. Maden bliver serveret igennem dagen i spisestuen, hvor mødet afholdes. I lokalet er der adgang til projekter, anlæg samt kridt tavle.  

Børnefødselsdag (160,- pr. person) 

  • Amager Cowboytoast
  • Sliders m røget laks
  • Frugt og grøntsags stænger
  • Gulerodskage
  • Saftevand, kaffe, the og vand