Selskabsmenuer

Nedenfor kan I finde vores faste retter, som man kan vælge imellem. Vi anbefaler 4 serveringer eller derover. Menuerne kan bestilles til Øens Spisested eller ud af huset. 

Levering inklusiv opsætning 800 kr. Man kan også få en tjener ud af huset til 200 kr. pr. time.

Snacks & velkomstdrink (80,- pr. person)

  • Tre snacks a la Yngve samt bobler

Menu (3 retter: 250,-, 4 retter: 280,-, 5 retter: 340,-, 7 retter 400,-)

  • Hasselbagt rødbede – Brød – Rosmarin – Lado
  • Torskeryg – Muslingeconsommé m/ persille – Æble – Jordskok
  • Gravad rådyr – Abrikoscreme – Rosenkål
  • Torskemosaik – Kærnemælksemulsion – Hakkede cornichoner – Rødløg
  • Bagt selleri – Tørret karl johan – Sauce på råmælksost – Syltet selleri – Friteret selleri
  • Stegt torskerogn – Sauce tatar – Kål
  • Dansk spegeskinke – Pocheret æg – Røget æggecreme – Ristet brød
  • Kalveskank – Rødbede – Citron – Timian – Kalveglace
  • Andeconsommé Asian style
  • Jordskokkesuppe – Løvstikkeolie – Rimet øresundstorsk – Friteret jordskokke
  • Rejer – Sesam – gGaskål – Teriyakisauce
  • Færøsk laks – Kartoffelpandekage – Sortkål – Avocadocreme
  • Butterdejspirogger – Råmælksost – Biogrønt
  • Skorzonerødder – Årstidens svampe - Sauce mousseline – Urter
  • Oksekæber – Kalveglace – Svampe – Knuste kartofler (+ 50,-)

  • Mørbrad i fars – Citronskal – Bacon – Sprøde rodfrugter – Urter – Pastinak – Kålrabicreme  (Frilandsgris fra Høve)

  • Farseret fransk frilandskylling (lår) – Rosenkål – Honning – Rodfrugter – Karameliserede løg – Esdragonsauce

  • Vegetarisk hovedret (dagspris)

  • Hummer – Musling – Urter (+ 75,-)

  • Dagens fisk (ring og få oplyst dagspris)

Desserter

  • Chokolade - Chokolade - Chokolade
  • Citrontærte m/ mandelsorbet
  • Håndlavet petit four
  • 3 slags råmælksost - Abrikoscreme - Knækbrød

 

Brunch menu (245,- pr. person)

  • Rabarber-vanilje-hindbær marmelade
  • Boller m. birkes
  • Yngves leverpostej
  • Persillerullepølse - ristede løg - røget æggecreme
  • Røget laks - melon 
  • Konfiteret kylling - hjertesalat - peberrodscreme - syltet rabarber
  • Svampemayo m. purløg
  • Spejlæg - friteret persille - kartoffelchips
  • Kage 

Serveres m knækbrød, rugbrød og surdejsbrød, forskellige dressinger, juice, the og kaffe samt isvand. Retterne serveres løbende.

Menu a la Family style (295,- pr. person) 

Forret:

  • Vælg  1 x ret fra 'menu' (se øverst)

Hovedret:

  • Frilandskylling tilberedt på tre måder
  • Bagt torsk fra Øresund m. friteret kapers og citron
  • Langtidsstegt okseculotte m. rosmarin og timian

Hertil fem salater efter årstiderne, eksempelvis:

  • Broccoli - soya - hvidløg
  • Melon - feta - rødløg - persille
  • Sorte bønner - majs - forårsløg
  • Kartofler - løvstikkepesto
  • Pocherede lammefjordsgrøntsager m. honning og birkes 

Serveres med røget æggecreme, hybenvinaigrette, svampemayo m. purløg samt en cremet hønsesauce

Dessert:

  • Vælg 1 x dessert fra 'menu' (se øverst)

Møde menu (ink. lokaleleje af spisestue m projekter, anlæg og tavle)

  • Morgenmad (150,- pr. person)
  • Frokost (1 ret pr. person 170,-, 2 retter 210,- pr. person) 

Gennem hele dagen serveres der kaffe, the og isvand samt frugt. Maden bliver serveret igennem dagen i spisestuen, hvor mødet afholdes. I lokalet er der adgang til projekter, anlæg samt kridt tavle.  

Børnefødselsdag (160,- pr. person) 

  • Amager Cowboytoast
  • Sliders m røget laks
  • Frugt og grøntsags stænger
  • Gulerodskage
  • Saftevand, kaffe, the og vand