Selskabsmenuer

Nedenfor kan I finde vores faste retter, som man kan vælge imellem. Vi anbefaler 4 serveringer eller derover. Menuerne kan bestilles til Øens Spisested eller ud af huset. 

Levering inklusiv opsætning 800 kr. Man kan også få en tjener ud af huset til 200 kr. pr. time.

Snacks & velkomstdrink (80,- pr. person)

  • Tre snacks a la Yngve samt bobler

Menu (1 servering 95,-, 4 serveringer 250,-, 6 serveringer 315,-, 7 serveringer 325,-)

  • Syltet Makrel - Husets egen rygeost - Glaskål
  • Bruchetta - Vilde svampe - Syrnet fløde - Urter
  • Torskemosaik - Musling - Fløde
  • Rimet laks - Teriyaki sauce 
  • Variation af beder - Hasselnødder - Gedeost
  • Rørt tatar - Trøffel mayo -  Sprøde urter
  • Røget Færøsk laks - Avocado - Rygeost
  • Persillerod - Botanaløg - Skum på Gruyère
  • Skorzonerødder - Tørrede tomater - Sauce mousseline
  • Krebinet - Kantarel - Pastinak
  • Rødbede - Lado - Croutoner 
  • Konfiteret kylling - Hjertesalat - Syltet rabarber 
  • Andehjerte - Blomkål - Trøffel
  • Kammuslinger - Østersvinaigrette
  • Løgskaller - Solbær - Ventré bacon - Persille
  • Saltbagt selleri - Pocheret æg - Hasselnødder 
  • Croquetter af frilandsgris fra Høve - Estragonmayo 
  • Gravad rådyr - Syltede svampe - Trøffelcreme

Større retter med tillæg:

  • Oksemørbrad - Braisserede rødbeder - Syltede rødbeder - Rødbedecrudité - Karameliserede løg - Kalveglace (+ 100,-)
  • Jordskokker - Svineskank - Citron - timian - Portvinsglace (+ 30,-)
  • Løggratin - syltet løg - Rosenkål (+ 30,-)
  • Havtaske stegt på ben - Trompethatte -Kålvariation (+110,-)
  • Gråand - Appelsin - Hasselnødder - Glace (+70,-)

Desserter

  • Råmæksost - Maltknækbrød - Hybenkompot 
  • Gammeldags æblekage af æbler fra de lokale kolonihaver
  • Hvidvinspocheret pærer - Vaniljeis - Chokoladecreme
  • Mango canaloni - Hvid chokoladecreme
  • Petit four

Brunch menu (245,- pr. person)

  • Rabarber-vanilje-hindbær marmelade
  • Boller m. birkes
  • Yngves leverpostej
  • Persillerullepølse - ristede løg - røget æggecreme
  • Røget laks - melon 
  • Konfiteret kylling - hjertesalat - peberrodscreme - syltet rabarber
  • Svampemayo m. purløg
  • Spejlæg - friteret persille - kartoffelchips
  • Kage 

Serveres m knækbrød, rugbrød og surdejsbrød, forskellige dressinger, juice, the og kaffe samt isvand. Retterne serveres løbende.

Menu a la Family style (295,- pr. person) 

Forret:

  • Vælg  1 x ret fra 'menu' (se øverst)

Hovedret:

  • Frilandskylling tilberedt på tre måder
  • Bagt torsk fra Øresund m. friteret kapers og citron
  • Langtidsstegt okseculotte m. rosmarin og timian

Hertil fem salater efter årstiderne, eksempelvis:

  • Broccoli - soya - hvidløg
  • Melon - feta - rødløg - persille
  • Sorte bønner - majs - forårsløg
  • Kartofler - løvstikkepesto
  • Pocherede lammefjordsgrøntsager m. honning og birkes 

Serveres med røget æggecreme, hybenvinaigrette, svampemayo m. purløg samt en cremet hønsesauce

Dessert:

  • Vælg 1 x dessert fra 'menu' (se øverst)

Møde menu (ink. lokaleleje af spisestue m projekter, anlæg og tavle)

  • Morgenmad (150,- pr. person)
  • Frokost (1 ret pr. person 170,-, 2 retter 210,- pr. person) 

Gennem hele dagen serveres der kaffe, the og isvand samt frugt. Maden bliver serveret igennem dagen i spisestuen, hvor mødet afholdes. I lokalet er der adgang til projekter, anlæg samt kridt tavle.  

Børnefødselsdag (160,- pr. person) 

  • Amager Cowboytoast
  • Sliders m røget laks
  • Frugt og grøntsags stænger
  • Gulerodskage
  • Saftevand, kaffe, the og vand 

Julemenu I (245,- pr. person)

  • Yngves marinerede sild – Fedte grever - Syltede løg – Estragoncreme
  • Stegte sild i lage – Ristede løg - Bløde løg – Rosenkål
  • Gravad saltet færøsk laks – Sennepsdressing – Sort kål
  • Leverpostej – syltede svampe – bacon – rødbede
  • Øresundstorsk – Æble – Kapers – Krabbemayo
  • Æg – Håndpillede rejer – Hjertesalat – Avocadocreme
  • Frilandsgris fra Høve – Rødkål – Vintersalat
  • Ris a la mande

Julemenu II (325,- pr. person)

  • Yngves marinerede sild – Fedte grever - Syltede løg – Estragoncreme
  • Stegte sild i lage – Ristede løg - Bløde løg – Rosenkål
  • Gravad saltet færøsk laks – Sennepsdressing – Sort kål
  • Leverpostej – syltede svampe – bacon – rødbede
  • Øresundstorsk – Æble – Kapers – Krabbemayo
  • Æg – Håndpillede rejer – Hjertesalat – Avocadocreme
  • Frilandsgris fra Høve – Rødkål – Vintersalat
  • Karrysild - Æbler
  • Andecroquette - Estragonmayo
  • Gravad rådyr – Abrikoscreme
  • Honningglaseret svinebryst fra Høve
  • Ris a la mande

Drikkevarer:

  • Tilhørende snaps, øl-og vin menu samt kaffe 250,- (pris gældende for begge menuer)