Selskabsmenuer

Nedenfor kan I finde vores faste retter, som man kan vælge imellem. Vi anbefaler 4 retter. Menuen gælder fra 5-100 personer. Menuerne kan bestilles til Spisestuen eller ud af huset. 

2 retter 260 kr. pr person

3 retter 310 kr. pr. person

4 retter 350 kr. pr. person

5 retter 370 kr. pr. person

Velkomst drink og snacks 55kr. pr. person

Levering inklusiv opsætning 500kr. 

  • Trøffel, pocheret æg og blomkål 
  • Ceviche af sandard m. hasselnødder og avokado 
  • Øresunds torsk, kapers og rødbede 
  • Røget færøsk laks, cirtron og hytteost
  • Rørt tatar af krondyr, friteret kapers og urter 
  • syltet kammuslinger, mandler og stikkelsbærkompot 
  • Kål, østers og æg 

Hovedretter: 

  • Helstegt svinebryst fra frilandsgris, rosenkål, fermenteret rødkål, timian, rosemarin og honning 
  • oksemørbrad i fedtnet og persille. Karamelliseret løg, confiteret kalveskank og sause (+75kr.) 
  • Fransk frilands kylling tilberedt på fem måder m. perleløg og sortkål 
  • Langtidsstegt oksenakke shawarma style m abrikos, tørret frugt, linse purre og nødder 
  • Havtaske hale stegt på ben, citron skal, rosemarin, timian. Sølvbeder, stegte svampe, sauce på muslinger og havesyre (+85) 

Alle retterne serveres m. sæsonens grøntsager og sauce

Desserter: 

  • Råmæksost, maltknækbrød og hyben 
  • hvid citron cream og syltede abrikoser 
  • pære belle helene (rødvins syltet pære m. rosemarin is) 
  • mazarin-chokolade kage m rom braisseret ananas og mandel is 

Brunch menu (245 kr. pr. person)

  • Rabarber-vanilje-hindbær marmelade
  • Boller m. birkes
  • Lufttørret skinke, melon og mozorella 
  • Saltet laks, pocheret æg og trøffel 
  • Spejlæg, friteret persille og kartofelchips
  • Kyllingetærte og syltet græskar 
  • Øko svinebryst, tørret friske tomater og basilikum
  • Gulerodskage 

Serveres m knækbrød, rugbrød og surdejsbrød, forskellige dressinger, juice, the og kaffe samt isvand. Retterne serveres løbende. 

Morgenmad (120 kr. pr. person)

  • youghurt, honningristet flagger og syltede blommer
  • Rullepølse ala Yngve med persille, løg og peber
  • Vanilje-jordbær marmalade
  • ost
  • rugbrød, frisk bagte boller og knækbrød
  • kaffe, the og juice

Tapas menu (250 kr. pr. person for 7 retter)

  • Kylling, estragon og sprødt skin
  • færøsk laks, citron og hytteost 
  • kalve tatar, friteret kapers og urter 
  • langtidsstegt oksenakke shawarma style m abrikos, tørret frugt, linse purre og nødder
  • canadisk pie Bryson style 
  • råmælksost, maltknækbrød og hyben 
  • mazarin-chokolade kage m rombraisseret ananas og madel is 

Family style (som udgangspunkt ud af huset - 260 kr. pr. person) 

  • Fransk frilandskylling på 3 tilberedsningsmåder
  • langtidsstegt oksenakke shawarma style m abrikos, tørret frugt, linse purre og nødder 
  • svinenakke, rosenkål, fermenteret rødkål, timian, rosemarin og honning
  • 5 salater efter årstiderne 

Møde menu ( 270 kr. pr. person ink. lokaleleje af spisestue m projekter, anlæg og tavle)

Morgenmad

  • surdejsbrød m. birkes 
  • hindbær-jordbær marmelade m. vanilje 
  • ost 
  • smør 
  • kaffe, the og isvand 
  • frugt 

frokost 

  • dagens ret (eksempelvis kylling i spegeskinke m ærter, kantareller og hønse glace) 

eftermiddag

  • eftermiddagskage 

Gennem hele dagen serveres der kaffe, the og isvand samt frugt. Maden bliver serveret igennem dagen i spisestuen, hvor mødet afholdes. I lokalet er der adgang til projekter, anlæg samt kridt tavle.